sponsoring
#########

  www.lesmortsdanslescamps.com  

 
Espagne Israel
DE DODEN IN DEPORTATIE
France Pologne
italy grèc Germany English

  

  Deze plaats is in geheugen van de overledenen van de oorlog van 1939-1945.
Hij is niet uitvoerig
Maar de gegevens die hij bevat zijn aan het publikatieblad geleken.

Als u een verkeerde informatie ontmoet,  zou ik u verplicht worden om  me aandeel ervan te doen opdat ik de vereiste wijzigingen kan doen

Een wet voor het geheugen ire

Op 15 mei 1985 heeft de president van de Franse Republiek bekendgemaakt Wet nr. 85-528, waarin wordt bepaald dat niemand gedeporteerd en omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de term 'dood in deportatie "is gewijd aan de dood.

Duidelijk bedoeld om ervoor te zorgen dat permanent in de besluiten van de burgerlijke stand, het geheugen van uitgeroeid werden uitgevoerd tijdens de oorlog, dit kan worden gedaan op individueel verzoek van de nabestaanden van de overledene, maar op een systematische manier door de minister van Veteranen Zaken.


Belangrijk werk, maar zeer onvolledig

Het Department of Veterans Affairs schat dat 115 500 mensen stierven in deportatie. Het is duidelijk dat de correctie van elke afzonderlijke besluiten van de dood is een lange en moeizame.

Dit geldt niet alleen vandaag slechts 80909 bij de laatste update daadwerkelijk kon profiteren van de toewijzing van het woord 'dood in deportatie "


Dit werk wordt met zijn overeenkomst verwezenlijkt
De belangrijke nauwkeurigheid betreffende de lijsten van namen van gedeporteerden: De gegevens van oorsprongen in de archieven van het te raadplegen Publikatieblad over het WEB op het volgende adres werden teruggekregen:

http://www.legifrance.gouv.fr

ik wens u een winstgevende lezing en ik wacht op uw commentaren

Uzult 80909 personen vinden

Om deze plaats te raadplegen, gebruikt bij voorkeur de navigatoren * Microsoft Internet 6 of Netscape Navigator latere versies 7 verkennen of
recentere navigatoren (hoge trouw)


deze software wordt door de wet betreffende het auteursrecht en door de internationale overeenkomsten beschermd. Iedere persoon die niet deze beschikkingen eerbiedigt, zal schuldig zich van het delict van namaken maken en zal onderhevig aan de strafsancties voorzien door de wet zijn.

Om met me contact op te nemen:
 
#########