κάντε μια δωρεά

#########

 www.lesmortsdanslescamps.com 

 
Espagne Israel
ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΌΠΙΣΗ
nederlande Pologne
italy France Germany English

  

  


αυτή η σελίδα είναι στη μνήμη των αγνοουμένων του πολέμου του 1939-1945.
Δεν είναι εξαντλητικός
Αλλά τα δεδομένα που περιέχει έχουν εμφανιστεί στην επίσημη εφημερίδα
Εάν συναντάτε λανθασμένες πληροφορίες, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για να κάνω τις απαραίτητες τροποποιήσεις

Ένας νόμος για τη μνήμη

15 Μαΐου 1985, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κοινοποιούνται πράξη 85-528, η οποία λέει ότι για οποιοδήποτε πρόσωπο ταπεινώσεις και πέθανε κατά τη διάρκεια του β ' ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ πολέμου, οι λέξεις «θάνατος στην απέλαση» είναι φοριέται στο πιστοποιητικό θανάτου.

Σαφώς που προβλέπονται προκειμένου να εξασφαλιστεί μόνιμα σε πράξεις οικογενειακή κατάσταση, η μνήμη των εκτελέσεων που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του πολέμου, αυτό μπορεί να γίνει με προσωπική αίτηση του εξαρτώμενου του θανόντος, αλλά με συστηματικό τρόπο η Υπουργός αρμόδια για το Βετεράνοι Υποθέσεων.


Σημαντικό έργο αλλά σε μεγάλο βαθμό ελλιπή

Οι Βετεράνοι του Τμήματος Πολιτικής εκτιμά ότι 115 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε απέλαση. Είναι σαφές ότι η διόρθωση του κάθε επιμέρους πράξεις του θανάτου είναι ένα μακρύ και επίπονο.

Αυτό δεν αφορά μόνο σήμερα (Ιανουάριος 2007) μόνο 50 168 [ 80909 κατά την τελευταία ενημέρωση] θα μπορούσε πραγματικά να επωφεληθεί από την κατανομή του τη λέξη «θάνατος στην απέλαση»..


Αυτή η εργασία γίνεται με τη συμφωνία του
Σχετικά με τις λίστες των ονομάτων των εξορίστων: Τα δεδομένα της προέλευσης προέρχονται απο τα αρχεία της συμβουλεύσιμης επίσημης εφημερίδας στη διεύθυνση:

http://www.legifrance.gouv.fr

σας εύχομαι καλή ανάγνωση και περιμένω τους σχολιασμούς σας

Θα βρείτε 80909 άτομα

Να συμβουλευθούν αυτήν την τοποθέτηση, χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση τους πλοηγούς


* Microsoft Internet Explorer 6 ή το Netscape Navigator 7 ή , ή των πιό πρόσφατων πλοηγών (υψηλή πίστη) * αυτά τα λογισμικά προστατεύονται από το νόμο σχετικά με τα δικαιώματα του συντάκτη και από τις διεθνείς συμβάσεις. Όποιος δεν σέβεται αυτές διατάξεις θα επιστραφεί ένοχο του αδικήματος της παραποίησης και θα εκταθεί σε ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται από το νόμο.

Προσωπική διεύθυνση :
 
#########